Lyckat ZOO-läger i Borås

Ett 40 tal löftingar varav huvuddelen ungdomar avslutade tävlingssäsongen i Borås med årets O-event.
Det bjöds på tre orienteringstävlingar med nattsprint med mål på Borås arena. Up n Down hill på lördagen med mer än 90 meters stigning för de flesta klasserna och på söndagen den sedvanliga djurparkssprinten. Däremellan hanns det med äventyrsbana med bl.a. linbana över Viskan och senare på kvällen bad i stadsparksbadet. Mycket ”jagelek” i trapphuset hanns också med och så pizza eller McDonalds. Kul att se hela det glada och trevliga ungdomsgänget som kämpade på hela helgen. Tävlingarna gick som vanligt mycket bra för löftanungdomarna, men det var egentligen inte huvudfokuset den här helgen där klubbgemenskapen stod i fokus. Jag lyfter därför inte alla fantastiska resultat som våra ungdomar gjorde i den hårda konkurrensen bland uppåt 200 startande i flera klasser. Jag gör dock ett litet undantag eftersom vi fick en totalseger i H12 genom Jesper efter placeringarna 1,3,3. Bra jobbat Jesper och alla andra ungdomar. Stort tack till Jeanette och Elin som organiserade allt med anmälan och information mm. Nu går vi in i en lite lugnare period när tävlingarna är slut, men för de som vill hålla i gång så ser hållpunkterna ut så här över vintern. Torsdagar Barmarksträning Varannan tisdag natt-ol. 23/11 Träningsdag Skatås 7/12 Skinkcupen. En av mellandagarna: träningsdag på hemmaplan Slutet på januari: Läger i Halmstad/Laholm. (om det inte är för mycket snö) Sista helgen i februari: Tävlingarna drar igång med tävlingsresa till Åhus i Skåne. Välkomna på det som passar.

Av: Magnus Hansson