Träningsdag 29/12

Måndag 29/12 kör vi en träningsdag på hemmaplan. Samling vid Sjögärde golfbana kl. 10:00. Mellan passen duschar och äter vi lunch i Lillesjöstugan. Banor för alla, vit till svart nivå.
Första passet inleder vi med en upvärmningssprint runt omkring parkeringen på 700 m. Den här övningen är just en uppvärmning och farten ska anpassas så att man inte behöver göra några stopp. Inte ens vid kontrollerna. Behöver man så kör man gå-tempo för att hinna med att läsa ”i farten”. Därefter kör vi en orienteringsbana där det finns fyra olika nivåer att välja på. Håll fokus på riktining och att hitta flytet med greppet och att läsa kartan i farten. De som vill tar ett par sträckor som de försöker köra med kartminne, dvs utan att titta på kartan på sträckan. Efter lunch blir det stafetträning på Fringshultskartan med gafflade banor med gemensam start. Välkomna. Anmälan vi klubbaktiviteter på eventor: http://eventor.orientering.se/Activities/Show/3032

Av: Magnus Hansson