Årets stafetter med Tjoget i fokus.

Nu är stafettanmälan öppnad i eventor för årets stafetter. Allra mest vill vi slå ett slag för Tjoget där vi hoppas på två lag eller kanske t.o.m tre lag om stort intresse finns. Mer information om respektive stafett under läs mer.
Tiomila 9-10 Maj i Stockholm. Här räknar vi främst med seniorlag. Alla som vill kämpa om platserna bland seniorerna för damer och herrar ska anmäla sig. Minitjoget. ev 16/6. Femmannastafett i Sätila. Här kan alla vara med, även nybörjare. Skuggning tillåten. Tjoget. 4-5 Juli i Småland. Årets stora Löftanstafett. Här hoppas vi på ett riktigt stort löftandeltagande. En trevlig stafett i oftast härligt sommarväder med övernattning i tält. Vi hoppas att både vuxna och ungdomar som springer minst en HD10 bana själv vill vara med. Ungdomens tiomila 8-9 Augusti. Här räknar vi med ett HD18-lag och ett HD12 lag. För de ungdomar som tävlar lite mer. DM-stafett. 30 augusti. Här hoppas vi att många, unga som gamla som klarar en bana själv vill vara med. Utmärkt tillfälle att springa stafett på lagom avstånd. IFK – Höststefett. – 3 oktober. Även här hoppas vi att många, unga som gamla som klarar en bana själv vill vara med. Utmärkt tillfälle att springa stafett på lagom avstånd. 25-manna Stockholm. 10-11 oktober Här räknar vi med ett lag. Främst en stafett för de som tävlar lite mer. Smålandskavlen. 24-25 oktober. Jönköping. Här räknar vi med seniorlag och ett lag i HD16 och ett lag i HD12. Fråga oss ledare om ni undrar något om stafetterna eller vill veta vilka som är mest lämpliga att vara med på.

Av: Magnus Hansson