Klubbutbildningar

OK Löftan behöver [u]Dig![/u]
Vi vill i klubben undersöka intresset för funktionärsutbildningar. Det är viktigt för klubben att så många som möjligt har kompetens klara av våra olika arrangemang. Därför bjuder vi in till två stycken utbildningar: -Tävlingsledare, lär dig om reglerna och bestämmelser som styr våra olika tävlingar. Öka dina möjligheter att bidra till klubbarbetet. Ansvarig är vår egen Bosse Månsson som delar med sig av sin gedigna erfarenhet som tävlingsledare. -Banläggare, lär dig mer om de olika svårigheterna i färgsystemet. Banläggning är både en teoretisk och praktisk uppgift. Utbildningarna sker vid två träffar på kvällstid, första gången 26/1 och andra 4/2. Lokalen är Ringhals. Följ länken till anmälan. Vi vill att så många som möjligt är med så att klubben kan förbereda sig för framtida arrangemang. Sista anmälan fredag 23/1. http://eventor.orientering.se/Activities/Show/3043

Av: Lars Hanning