Tävlingsresa Örebro och sommarlandssprinten

För alla som vill tävla under Kristi-himmelsfärdshelgen 14-17 maj så finns det fyra tävlingar i Örebro den helgen och vi planerar för en gemensam tävlingsresa dit.
I år krockar det inte med någon ungdomsserie. IF Rigor kommer att ha klubbresa och bo vid Ånnaboda där det finns möjlighet till både stugboende, hotellboende och camping. Stugorna är redan bokade, men blir vi inte så många så har de antagligen plats åt oss också. Blir vi många barnfamiljer kunde även boende i stugor vid Gustavsvik (badlandet i Örebro) vara aktuellt. Skriv upp er via eventor om intresse finns så diskuterar vi gemensamt sen vilket boende som vi vill ha vi som ska åka med. Det går naturligtvis bra att springa 1-4 tävlingar beroende på hur länge man vill vara borta. Den 7/6 är det sen en rolig ungdomstävling vid Skara sommarland. Dagen inleds med en sprintorientering inne på sommarlandet och sen är man kvar och leker så länge man vill. Här är det inte så bråttom med anmälan eftersom vi inte planerar någon övernattning.

Av: Magnus Hansson