Tävlingar i Anneberg i helgen.

45 plus 29 löftingar har tävlat i helgen utanför Anneberg. Simon, Erica Daniel och Gustav tog hem segern i sina klasser. Stort grattis.
Simon lyckades återigen vinna en tävling i H10 idag efter att ha varit femma dagen innan. Hoppas att Simon undviker förkylning efter att fått vänta på pappa i det kalla vädret efteråt. Syns på kortet att han huttrar lite. Även övriga H10 grabbar kämpade på bra och tog många poäng i Hallands ungdomscup. Av de sju första i cupen i H10 är fem löftingar. I D10 kämpade Ida på bra igen och var tredje Hallänning. Gustav tog återigen hem segern i H12 kort och Daniel gjorde detsamma i H16 kort. Även Erica var snabbast på sin bana i öppen 1. I huvudklasserna var Adrian och Jesper återigen i täten på söndagen efter att missat lite på lördagen. En andra och en fjärdeplats i H14. Tobias fortsätter att springa stabilt i H12 med en tredje och en sjätteplats. Victor var sexa på lördagen och tia på söndagen och båda dagarna hade vi tre killar topp 4 i Halland när Jakob var fjärde Hallänning. På söndagen var Magnus J sjua i H16 i sin årspremiär och hans namne, men äldre variant var trea i H45 på lördagen. Den här helgen bjöds det inte på något propagandaväder utan det var riktigt kyligt och även svåra, men roliga banor. Riktigt bra gjort av våra ungdomar att kämpa på i kylan och klara årets svåraste banor hittills. /Magnus

Av: Magnus Hansson