Framgångar i Ullared

Tredje deltävlingen av årets ungdomsserie avgjordes i Ullaredstrakten. 30 Löftingar kom till start varav 23 var ungdomar och det blev stora framgångar igen.

I D10 vann återigen Ida som nu har en säker ledning totalt i serien. Även Jesper tog en klar seger i H14 där Adrian tyvärr fick lämna återbud idag. Även Axel kämpade på bra med den kluriga H14-banan och kom fyra.

I de äldsta ungdomsklasserna var Filip trea i H16 bara 2,45 från segern och Alice trea i D16 drygt 3 min från segern. I D14 var Johanna idag femma och i inskolning kämpade sig tre tuffingar runt. Det var Gustav, Lukas och Agnes.

I U-klasserna sprang Melker bra i U1 och blev åtta och Zebastian bra i U2 och blev 13:e.

Sen har vi två ytterligare klasser där hela 12 Löftanlöpare kom till start. I H10 var återigen Simon etta efter ett ruskigt snabbt lopp med 14 min på 2,3 km. Albin var fin trea och Vilhelm femma, Filip sexa och Oskar sjua. Vilket gäng.

Ännu fler Löftingar var det i H12 och även här var det stor löftandominans då Tobias vann, Jakob var tvåa och Victor trea. Dessutom var Andreas sexa, Olavi sjua, Gustav nia och Hugo elva. Så många ungdomar i samma ålder som tävlar tvivlar jag på att vi någonsin har haft. Verkligen kul.

Nästa vecka fortsätter ungdomsserien i Kungsbacka.

Userie 1U-serie 2