Tjoget 2015

Tjoget avgjordes i år vid Kosta flygfält i 30 graders värme. Löftans 23 löpare kämpade på bra hela tävlingen. Tyvärr blev vi inte godkända i år p.g.a. en överhoppad kontroll, men våra totala löptider hade räckt till en placering mellan 15 och 20 med inte allt för avskräckande långt fram till topp-10. Det blev en tuff kamp om älghornet för bästa sträckplacering då det gjordes många bra prestationer och hela 8 löpare var topp-15 på sina sträckor. Till slut blev det delad familjeseger med varsin femteplats för Jesper och Magnus. (med knapp fördel för Jesper som var lite närmare sträcksegern i tid) Stort tack till coach Lars som var uppe hela natten och höll ordning på oss löpare. Tack även till Marie och Josefin för god planering och extra service till löparna vid tältet. Ni hittar många bilder på Löftans facebooksida.

Resultat

Samling