Stafettanmälan

Nu börjar det närma sig höstens alla roliga stafetter. Vi ska ha ol-möte på måndag och tänkte då planera för anmälan av lag, bokning av logi och resor mm så vi vill gärna ha in era intresseanmälningar eller ev. förhinder innan dess. Anmäl ditt intresse för respektive stafett under klubbaktiviteter i Eventor. De stafetter som gäller i höst är:

22/8 Sprint-stafett i Kungsbacka. 4 sträckor i varje klass som kan löpas av 2-4 löpare varav minst en dam i laget. Premiär för denna stafett i Halland.  Alla kan vara med. (Dock inte säkert att vi har tillräckligt med tjejer bland de yngre för att alla killar ska kunna springa, ev. söker vi dispens för att få vara med ändå om intresset är stort)

30/8 Stafett-dm Vilshärad. Här hoppas vi på riktigt stort Löftandeltagande i år. Bla. siktar vi på 3 HD12-lag och 2 HD16 lag och många lag bland de äldre. Alla kan vara med. (Finns en parallell sträcka för de som inte vill springa själv)

3/10. IFK:s höststafett i Göteborg. Här siktar vi också på många lag. Speciellt bland ungdomarna. Alla som klarar en vit bana själv kan vara med. Finns även klasser för juniorer/seniorer och äldre.

10-11/10 25-manna. Världens största breddstafett i Stockholm. För bokning av resa och logi behöver vi veta om vi har lag eller ej. Går bra att följa med även om man inte vill springa stafetten. Lämna gärna besked även om ni inte är intresserade. (Gäller alla som varit med senaste 5 åren.)

24-25/10 Smålandskavlen i Jönköping. Här siktar vi på ett lag i HD12 och ett lag i H16 samt eventuellt lag för seniorerna och gubbarna.