7 medaljplatser även på Lång-dm

Simlångsdalen arrangerade årets lång-dm i fin, men kuperad terräng. Precis som på natt-dm blev det 7 medaljplatser till Löftan och även idag två stycken guld. Det var Simon i H10 och Adrian i H14 som fick stå högst upp på pallen. Grattis killar till två riktigt snabba och bra lopp.

Vi fick även silver genom Jakob i H12 som fick till ett starkt lopp inte långt från guldet. Även Alice sprang bra i D16 och tog en silvermedalj. Samma placering blev det också för Gösta i H70.

Dessutom två brons till klubben genom Filip i H16 och Katarina i D45.

Övriga ungdomar som var med sprang också starkt och i H12 var Victor fyra och Andreas femma. i H14 var Axel på en fin femteplats och i H10 var Filip sexa och Albin åtta. I D14 var Johanna sexa liksom Agnes i U1.

Nu är det lite lugnare på tävlingsfronten på hemmaplan några veckor. Nästa tävlingar som finns inom närområdet är helgen den 26-27/9 då Frölunda ordnar tävling utanför Lindome på lördagen och på söndagen är det final i ungdomscupen i Kungsbacka.

/Magnus

Några bilder från prisutdelningen.