O-event i Borås

Över 40 Löftingar varav övervägande ungdomar har i helgen varit på ett fartfyllt orienteringsläger i Borås. Kul att se alla duktiga och glada Löftanungdomar tävla och umgås.

Boras 1

Tre dagars sprintorientering med Natt-OL, Up`n down hill sprint i backarna och avslutning inne på ZOO med djurparkssprinten. Däremellan har det bl.a. hunnits med bad, lek, fotboll, kortspel och pizzakväll.

Våra ungdomar har verkligen visat härlig kamratskap och kämpaglöd på tävlingarna. Det har märkts att ungdomarna har hållit igång träningen med sprintcuper och natt-ol i höst. Många topp-placeringar i startfält på uppåt 200 deltagare. Jag lyfter inte någon enskild här nu eftersom jag tycker alla våra ungdomar var vinnare denna helg, men vi kan konstatera att framtiden ser ljus ut för Löftan. Övriga klubbar får passa sig på ungdomens tiomila om några år.

Stort tack till Jeanette och Elin som organiserat och samordnat lägret. Det kommer ett utförligare reportage senare i veckan från Jeanette. (Är det någon ungdom som vill komplettera och berätta hur lägret varit vore det väldigt roligt också)

/Magnus

Länk till fredagens resultat

Länk till lördagens resultat

Länk till dagens resultat

Länk till totalresultatet för alla dagarna