Dubbelseger för bröderna Johansson på Friskusträffen

37 Löftingar varav 13 ungdomar kom till start i de kuperade bokskogarna kring Stegared. Två segrar blev det till Löftan denna långfredag genom Tobias i H12 och Jesper i H14.

Som vanligt i Åkullatrakterna så var det fin öppen bokskog mestadels, men också rejält kuperat i backarna. 5 pallplatser blev det till klubben i dag. Förutom bröderna Johanssons segrar så var det dubbelt Filip på silverplats. Filip S var tvåa i H18 och Filip H var tvåa i H10.

I H12 var det stora framgångar till klubben även i dag. Förutom Tobias seger så var Victor trea och Simon fyra. Dessutom kämpade Oskar och Albin starkt i den stora klassen och var 18:e och 20:e. I H18 var även Lukas med och blev fyra. I H14 gjorde Jakob ett starkt lopp och kom på en fin åttonde plats i en stor klass.

I D18 sprang Alice starkt igen och kom in på femte plats som bästa Hallänning  och i D12 blev Annie i dag 18:e och Johanna var 1o:a i D14. Även Daniel var på 10:e plats i H16.

I U2 kämpade Agnes och Oskar på bra med en 10:e och 11:e plats som resultat.

Av det äldre och rutinerade gardet var det Magnus J i H45 och Rune i H80 som placerade sig bäst med varsin fjärde plats.

I bomcupen är Simon kvar i topp. Fortsatt på 0 minuters bom, imponerande. Under 1 minut i snitt är även Jesper och Victor.

Nya tag i morgon på samma TC.

/Magnus H