Funktionärer snötrampen

Nu närmar det sig snart påsk och vårt arrangemang snötrampen som går av stapeln annandag påsk den 28 mars. Vi är fortfarande i behov av funktionärer bla behövs det fler till direktanmälan. Det krävs inga förkunskaper så alla kan hjälpa till.  Om ni inte blivit tillfrågade och kan ställa upp antingen på påskdagen då vi ska bygga upp arenan och/eller annandag påsk på tävlingsdagen så kontakta mig Jeanette på 070-6372379 eller jeanette75persson@gmail.com eller kommentera detta inlägg

4 kommentarer

  1. Jag kan vara med på påskdagen. Jag och Fredrik kan vara med på annandagen. Vet inte om vi är tilldelade något.

    1. Hade inte Linda C pratat med dig om barnpassning/knatteknat. Det har jag fått info om. Fredrik får gärna hjälpa till i direktanmälan.

    1. Jag återkommer till er Johanna när jag kolla upp vad som behövs.

Kommentarer är stängda.