Resurser till Hallands 3-dagars

Till medlemmarna i OK Löftan, IF Rigor och Fjärås AIK.

I sommar skall vi tillsammans arrangera Hallands 3-dagars. Thomas Bäckström, IF Rigor och Owe Andersson, OK Löftan är tävlingsledare (TL) tillsammans med biträdande TL Bo Melin från Fjärås AIK.

Vi har under vintern strukturerat upp arbetsuppgifterna för att genomföra ett lyckat arrangemang. Hallands 3-dagars är ett klart större arrangemang än en vanlig tävling då den varar i tre dagar och dessutom ska även ordna med en fungerande camping.

En revidering av kartan pågår och banläggarna har kommit långt. Nu skall vi gemensamt tillsätta huvudfunktionärer och påbörja detaljplaneringen inför tävlingen.

Vi kommer att behöva många medlemmar som är med och hjälper till och ett gediget arbete kommer att ligga på personalansvariga. Vi behöver vara ca 200 personer som är delaktiga i arrangemanget så vi hoppas att alla förstår att all hjälp är välkommen, alltifrån vägvakter, snickare, markaförsäljare till kontrollutsättare.

För att underlätta arbetet med resurser till arrangemanget vill vi att så många som möjligt skriver in önskemål om arbetsuppgift på Eventor. En länk finns också på klubbens hemsida.

http://eventor.orientering.se/Activities/Show/4239

Du kan även kontakta personalansvariga eller tävlingsledarna:


OK Löftan: Jonas Hultin [email protected]

IF Rigor: Kirsten Toftered, [email protected]

Fjärås AIK: Torbjörn Halvarsson, [email protected]

TL Owe Andersson [email protected]

TL Thomas Bäckström, [email protected]

TL Bo Melin, [email protected]


 

Vi behöver få hjälp med bland annat:

Marknadsföring på internet, Facebook och hemsidan. Ansvarig för marka och medhjälpare i markan.

Ceremoni och prisutdelning. Kontrollutsättning. Ansvarig försportident-enheter. Skylttillverkning. Teknikintresserade som ordnar med IT- lösningar, IT och administration. Resultattavla med TV-apparater. Startpersonal. Arenabyggare.  Tältbyggare. Snickare. Elektriker. Ordna med dusch och TOA. Barnpassning och miniknat. Sjukvårdare. Vätskautdelare. Trafik- och parkeringsvakter. Hjälpa till med transporter.

 

Tack på förhand för ditt engagemang!