Tävlingsresa till Skara sommarland

Vi kommer att boka boende snart i Skara och kollar därför igen om några mer vill med. Anmäl er i så fall denna vecka. Helgen 4-5 juni är det tre sprinttävlingar uppe i Skaraområdet. På lördagen ordnar OK Klyftamo en dubbelsprint och på söndagen är det sprintorientering inne på Skara sommarland. Denna tävling brukar vara en av årets största tävlingar. Vill du hänga med klubben dit?

sommarland-20banner-203-20

Just nu är vi 10 stycken. (Corneliusson, Blom och Hansson som åker)

Vi hoppas att ännu fler vill hänga med. Chans till roliga sprinttävlingar, social samvaro och lek och bad inne på Skara sommarland.

Förra året bodde vi på hotell i Skara. Det finns lediga stugor annars i direkt anslutning till sommarlandet. En fyrmannastuga kostar 959 kr (4 st 90-sängar) och en större variant med fyra sängar varav två är 120-sängar kostar 1429 kr.

Eftersom det är en populär tävling med flera tusen startande är det bra att boka boende så tidigt som möjligt. Anmäl dig med en kommentar i denna nyheten eller under klubbaktiviteter på eventor så kan vi som vill med diskutera hur vi ska bo. Det finns säkert några platser över i bilarna om vi har ungdomar som vill med, men där föräldrarna inte kan/vill följa med. (Ett alternativ om det är många är att vi hyr en minibuss i så fall). Eventuellt sponsrar klubben ungdomarnas boende. Vi återkommer med det.

Hör av er till mig om ni har några frågor.

Magnus Hansson (magnush@hotmail.com) 0704-825735

PS. På måndagen (6/6) är det KM i orientering söder om Göteborg så det finns chans till en riktig ol-helg:)

Förra årets H11-bana. (klicka på den för större bild)

sommarland

 

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.