Vårorientering i Falkenberg med U-cup

Idag styrde 48 Löftingar sin kos till Falkenberg för att springa orientering vid FOK:s klubbstuga. Det blev många fina placeringar för klubben idag. Här bild på våra SJU killar till start i H12.

H12 fok

Vi börjar med att gratulera Alice som tog sin första seger i hennes nya klass, D18. Hon tog hem segern med en segermarginal på 1.49 före tvåan. Adrian tog hem silvret i H16. I H14 vann Jesper och Jacob var åtta. Även Johanna sprang in på en åttonde plats och då i D14.

Det roligaste idag var att vi i H12 hade en hård kamp med sju Löftingar i startfältet, jätteroligt.

Victor segrade före Simon, Tobias trea, Gustav fyra, Oskar tia, Andreas elva och Albin tolva. Lite roligt är att Simon, Tobias och Gustav hade precis samma tid till ettan, 55 sekunder, likaså var det mellan Oskar och Andreas som båda hade 1.05 till första. H14 och H12 var idag de två största ungdomsklasserna, om vi inte räknar in U1 och U2.

I D12 kämpade Ida väl och sprang in på en fin femte plats, lillsyrran Elin ville inte vara sämre och sprang även hon in på en femte plats och då i D10. I H10 fick Filip till ett bra lopp och knep silverplatsen.

I U1 hade vi en sekundstrid mellan kusinerna Stina och Jacob Andersson, där Stina drog det längsta strået och slog sin kusin med tre ynka sekunder. Agnes, Ella och Hugo sprang U2 med tre fina och framskjutna placeringar. Agnes tog hem tredjeplatsen och man får anta att mamma Jeanette inte behövde frysa idag. Ella knep femteplatsen och Hugo alldeles efter på en sjätteplats. Vi hade ännu en femteplats idag och det var genom Erica som sprang Ö3. Bra kämpat alla ungdomar, roligt att se så många ute i skogen.

Det var inte bara ungdomarna som visade framfötterna i skogen idag, vi har ett gäng seniorer som också bör nämnas. Magnus H tog hem segern i H40, likaså gjorde Anita A i D60. Gösta var trea i H70 och Marie-Louise var fyra i D70

Nu ser vi framemot härliga tävlingar i påsk.

/Liselotte

Tack till Liselotte för dagens rapport. Bomcupen är också uppdaterad där Simon leder knappt före Jesper. Är det fler som kan tänka sig att skriva tävlingsrapporter så hör gärna av er. Kul om även några ungdomar/juniorer vill skriva. Förhoppningsvis kommer det fler bilder på Facebook senare från vår proffsfotograf Anette.

/Magnus H

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.