Adrian tog brons på sydsvenska mästerskapen

Adrian fick till ett riktigt starkt lopp på SSM i Ullared och tog en fin tredjeplats i tuffa H15-klassen. Även Jesper sprang riktigt bra och kom fyra i H14.

DD1

Sydsvenska mästerskapen är en tävling för de bästa ungdomsorienterarna från Skåne, Halland, Blekinge och Småland. Adrian öppnade riktigt starkt och var efter 18 minuters löpning i ledningen i H15. Även andra halvan gick snabbt och stabilt, men två killar var något snabbare och i mål var Adrian på bronsplats bara 1,40 från segern. Stort grattis.

Jesper sprang snabbt och bra i H14, men tappade tid på två långsträckor, men slutade ändå på en mycket bra fjärde plats ca 2 minuter från segern. Vår tredje Löftanrepresentant på SSM var Axel som slutade på en 24:e plats i H15.

Det var även publiktävling för övriga klasser. I H12 sprang Tobias återigen riktigt starkt och blev tvåa, minuten från segern. Magnus prövade att möta seniorer i H21 och gjorde det mycket bra och slutade trea.

Paret Antonsson visade vilken orienteringsrutin man besitter när Anita vann D60 och Hans var trea i H65.

I öppen 5 var det släktkamp i toppen när Fredrik blev tvåa och Liselotte trea.

Av våra ungdomar kämpade Jakob A bra i U1 och blev sexa och i D10 sprang Elin starkt igen och blev sjua.

I 12-klasserna hade vi också två 11:e placeringar genom Ida i D12 och Andreas i H12.

Ytterligare en ”pallplats” blev det till klubben när Tobias T var nere och provade gamla hemmaterrängen och blev trea i Ö8.

5 Löftingar valde istället för Ullared att kämpa i den tuffa och roliga terrängen vid Länsmansgården på Tolereds tävling. I morgon fortsätter SSM med stafetter för ungdomarna. Övriga Löftingar är utspridda på Trennes publiktävling eller Uvens långdistans. Lycka till alla.

 

/Magnus