Tävlingar under KH-helgen.

Våra medlemmar har tävlat på olika ställen runt om i landet under KH-helgen. Under läs mer kommer en sammanfattning av helgens resultat.

Tre löftingar plus Tommy som ledare har varit uppe i Gästrikland med Hallands ungdomar och tävlat.

Jesper fick den fina sviten 1,3,3,1 i H14 på de fyra tävlingarna. Imponerande.

Även Adrian sprang starkt mot tufft motstånd i H16 och kom 7:a och 8:a på två av tävlingarna. Alice som var vår tredje representant sprang svåra elitbanor och slog flera bra motståndare även om det var svårt att få topplaceringar mot Sveriges bästa 18-åringar som hade cuptävling.

Även Daniel och Owe var uppe och sprang en dag där Daniel körde H20-elit och blev 47:a mot topplöparna i Sverige.

Sista dagen dök övriga familjen Johansson upp och Tobias och Magnus blev trea och sjua.

Några Löftingar körde Ulricehamn och Hökensås. Bäst gick det för Victor som tog två segrar och Filip som blev trea ena dagen.

Störst Löftandeltagande var det annars på Orintos tävling med 23 löftingar till start där Simon var bäst med en fin tredjeplats i en stor H12-klass. I samma klass var Gustav nia och Albin 24:a.

Hugo, Ella och Agnes sprang snabbt i en stor U2-klass och blev 18:e, 21:a och 24:a. I H10 var Filip tolva och Victor som provade H14 var 10:a.

Nästa helg blir det tävlingspaus eftersom vi inte har något tiomilalag i år. Vi laddar för nästa år istället då tiomila går i Göteborg. Glöm inte heller vår ungdomsserie nu på torsdag i Stättared.

/MH