Info om helgens klubbläger i Mellbystrand

Till helgen är det dags för klubbresa till södra Halland för medel-dm och lång-dm. Info till alla bussresenärer under läs mer.

Bussen avgår från pendelparkeringen vid Frillesås skola kl. 07:30 på lördag morgon och hämtar upp i kvarnen vid Värömotet ca 07:45.

Vi åker direkt till medel-dm vid Simlångsgården. Efter tävlingen bär det av till Halmstad arena och äventyrsbad. Ta med egen lunch att äta på tävlingen och kanske någon macka efter badet. Det finns ingen dusch på tävlingen, men badmöjligheter finns i en sjö vid målet.

Direkt efter äventyrsbadet far vi söderut till vandrarhemmet i Mellbystrand där vi lagar middag som klubben bjuder alla på. (Troligen köttfärsås och spaghetti).

Vi ordnar gemensam frukost på söndagen. Är det några allergier kan ni meddela det i bussen ner för några handlar medan barnen badar. Efter frukosten har vi nära till söndagens långdistans och direkt efter prisutdelningen tar bussen oss hem igen. Vi stannar inte för mat på hemvägen så lämpligt att köpa på tc eller att bre någon extra smörgås på morgonen.

Glöm inte:

Lakan

Badkläder

Matsäck till lördagen. (Lunch och ev litet mellanmål efter bad.)

Lite fickpengar

Ungdomarna bjuds på allt medan vuxna betalar för logi. 300 kr (faktureras senare) och betalar badet själv om man går in där.

Hoppas att alla är laddade för en rolig helg.

/OL-sektionen