Natt-Ol 18/10 Torpasjöarna. (Gällinge Möse)

Nu är årets gemensamma tisdagsträningar slut och vintersäsongen börjar. Vi kommer precis som förra året köra löpträning med Patrik som arrangör ojämna veckor i Frillesås (Bostället) kl. 18:00 och jämna veckor blir det natt-ol. Första tillfället blir på fina Gällinge Mösekartan. Samling vid rastplatsen vid Torpasjöarna längs E6:an, östra sidan.  På hemvägen får man alltså köra bort till Fjäråsmotet och vända. Kör längst in på rastplatsen. Första tillfället blir det svår natt-ol (skymnings-ol nu första gången då det fortfarande är sommartid). Nästa tillfälle kör vi även enklare banor med träning inför Boråslägret. Vill man prova på ändå kan vuxna skugga denna gången. Fin och svår klippterräng utlovas med några tungsprungna tuvmossar mellan hällarna.  4,5 km bana som är avkortningsbar på ett par ställen. Anmälan i tråden senast måndag 17/10 för rätt antal kartor. /Välkomna.

nattol

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.