Rigor/Uven-dubbeln avgjord

43 + 24 Löftingar har kämpat i vårvärmen i den tuffa och kluriga Hällesåkersterrängen i helgen. Allra bäst gick det för Simon i H12 som lyckades ta hem segern båda dagarna. Anette fångade två snabba spurtare på bild. Kanske dags för Mikael att önska sig en något nyare Löftanupplaga av tröja i present:)

 

Rigor och Uven bjöd på dubbel elittävling och på lördagen hade vi hela 7 löpare som sprang i fyra olika elitklasser. Häftigt! Alla 7 kämpade på bra med ett extra plus för Alice som var femma i D18 elit och för Jesper som bara var 7 minuter efter i H21 Elit trots flera VM-löpare på startlinjen.

Många ungdomar var med och sprang och förutom Simons seger så hade vi ytterligare två killar topp 10 i H12 på lördagen när Albin var sjua och Oskar tia. Bådar gott inför nästa veckas stafett.

Vi hade hela 19 ungdomar som var med på lördagen och ni hittar alla andra fina prestationer från klubben på den här länken som t.ex. Ellas niondeplats i U2.

Klubbresultat lördag

 

Söndagens långdistans bjöd på betydligt fler långsträckor och tunga och blöta mossar. Även idag var alltså Simon i topp i H12 och tog årets fjärde seger.

I H16 sprang både Jesper och Adrian starkt igen och blev trea och femma och Mangan Johansson tog en fin tredjeplats i H50. Många fler kämpade starkt på långa banor som t.ex. Marie med en bra 29:e plats på 10 tuffa KM i D21 Elit.

Klubbresultaten på söndagen

 

Nästa helg kommer klubben att vara utspridda på flera olika tävlingar. Många springer sydsvenska mästerskapen i Skåne. Ett H12-lag springer stafett i Göteborg och några springer medeldistans i Mölndal och ett par kommer att ge sig på Göteborgs öppna natt-dm, men vi ses väl redan på tisdag och torsdag när våra ol-träningar drar igång igen?

Lycka till alla.

/Magnus H

 

 

 

 

3 kommentarer

  1. Vadå för sponsorer?
    Årsmötet ville inte att tröjorna ska se ut som en julgran, så fortsätt så tills vi får sponsrade tröjor.

Kommentarer är stängda.