Information angående orienteringen framöver.

Fantastiskt kul att vi är så många anmälda till helgens påsktävlingar. Största klubb på lördag och hela 27 ungdomar anmälda till vår egna tävling på måndag. Under läs mer finns lite allmän info om orienteringsaktiviteter framöver, som info om kommande ungdomsserie och tiomila mm.

  1. Ungdomsserien. Det börjar närma sig start för årets ungdomsserie och i väntan på officiell inbjudan kommer här alla datumen. (Finns även med på långtidsplaneringen som ni fick tidigare). Här hoppas vi att alla nya vill vara med och prova att springa ungdomstävling på nära håll där prova på ol-tävling är i fokus före resultat.

Etapp 1. Lördag 6 maj Start kl.10.30 Arrangör:  IK Trenne Ullared

Etapp 2 Lördag 13 maj Start kl.10.30 Arrangör: OK Nacke

Etapp 3 Lördag 20 maj Start kl.10.30 Arrangör: Fjärås AIK

Etapp 4 Torsdag 10 augusti Start kl. Arrangör: OK Löftan Samling:

Etapp 5 Torsdag 17 augusti Start kl. Arrangör: FK Friskus-Varberg

Etapp 6 FINAL Lördag 26 augusti Start kl.10:30 Arrangör: IF Rigor

2. Tiomila. Bara 3 helger kvar nu. Kul att många anmält sig till helgens tävlingar. Vi kommer att försöka ta ut lagen så fort som möjligt efter påskhelgen och meddela på hemsidan.

3. Stafettanmälan: Påminner om anmälan till vårens och sommarens stafetter.  Sprint-dm, minitjoget, Tjoget och U10-mila.

4. KM-6 Juni. Planera in nationaldagen för klubbmästerskap. Blir troligen på nära håll vid Tångabergstrakten i år.

5. Vill ni hänga med på två roliga tävlingshelger? Den 3-4 juni kommer några i klubben att åka upp till Skara för att springa en dubbel sprinttävling på lördagen och sprint på söndagen inne på sommarlandet. Brukar vara en uppskattad resa av ungdomarna som varit med. Mycket bad och lek efter tävlingen på söndagen.

6. Tävlingen tre skåningar och en dansk. Minst tre familjer kommer att åka ner till Helsingborg den 16-18 juni och springa tävlingen tre skåningar och en dansk där en av etapperna går i Helsingör.

7. Troligen blir det ett ungdomsläger upp till tolv år även i år runt 10/6. Återkommer så fort jag får inbjudan.

 

Så. Då vet alla vad man ska göra av helgerna framöver:) Vi ses hoppas jag.

 

/Magnus H

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.