Årets klubbmästare korade

I tuff kustterräng och strålande solsken avgjordes årets klubbmästerskap vid Kärrastrand. Alla segrarna förutom Zebastian på bilden. Det har även varit flera Löftingar som tävlat i Kinnekulle och Skara i helgen.

 

Största klassen idag var U2 där Jakob segrade av ordinarie anmälda och Zebastian som fick fel karta och hoppade in i klassen efteråt sprang ytterligare 7 sekunder snabbare och tog också segern. (Vi utsåg 2 segrare i denna klassen:))Framförallt riktigt roligt att 12 ungdomar var med och sprang U2.

I H10 var det Hugo som var snabbast och i D10 tog Elin hem segern knappt före Ella, Alice och Agnes.

I D12 var det Ida som var snabbast och i H12 Simon före Oskar, Filip och Albin.

I D14 vann Annie och i H14 Tobias före Jakob, Gustav, Edvin och Hugo.

I 15-18 var Filip snabbast före Axel och Daniel.

I seniorklasserna var det juniorerna/ungdomarna som satte de ”äldre” som kom på plats. Jesper  vann H21 före Adrian och Victor och Alice vann D21 före Josefin och Marie.

Övriga klubbmästare var Anita i D40, Henrik i H40, Hans i H65, Lukas i herrar motion och Gunilla i damer motion. Grattis alla.

Ett stort gäng var också i Kinnekulle och Skara tidigare i helgen. Där var det stora framgångar främst i H12. Trots klasser på uppåt 80 startande så hade Simon en fantastisk helg med klara segrar både på Kinnekulledubbeln och på sommarlandssprinten.

Oskar hade också en stark helg och var mycket fin trea på sommarlandssprinten och nia på Kinnekulledubbeln. Filip sprang också bra i Kinnekulle och kom åtta i H12. Även Albin sprang starkt och blev 27:a i H12 även om han fått till det ännu bättre i skogen tidigare. I H12 sprang även Walter bra på en klurig sprint och blev 58:a.

I H16 var Jesper femma på dubbelsprinten och i H14 var Victor tia och Tobias 14:e och på sommarlandssprinten var Victor sexa och Tobias åtta i extra vaganza som är en klass med vattenhinder och andra små klurigheter med gemensam start.

Även Cornelia var med under helgen och sprang bra i U1 med en tionde plats i Kinnekulle.

I HD10 kämpade Agnes och Hugo starkt som vanligt och blev 34:a och 37:a.

På lördagskvällen var det pizza och grillbuffé följt av minigolf och på sommarlandet blev det mycket bad, gokart och annat kul. Hoppas ännu fler hänger med nästa år.

/MH