Lagen Minitjoget

Hej!
Nu är lagen uttagna till minitjoget nästa tisdag. 1o lag blev det – är detta rekord? Försökt att tillgodose så många önskemål som möjligt och ändå få rätt jämna lag så gott det gick. Dock är det några som fått sitt önskelag vilket vi bedömt att det är ok på denna ”skoj”stafett. Var vänlig gå in på länken https://eventor.orientering.se/Events/Entries?eventId=17817&organisationId=254 och kontrollera att pinnumrena stämmer. Vid dublettsträcka så har jag lagt in en lånepinne på sträcka nr 2. Alla springer med sina ordinarie pinnar på sträcka nr 1. Om det är något som inte stämmer – sänd ett mail till jeanette75persson@gmail.com.

Klubben kommer bjuda på korv och bröd och dricka så gå in under kommentar och skriv hur många icke tävlande familjemedlemmar som kommer. Är det några övriga medlemmar som kommer och hejar så skriv en kommentar så finns det även mat till er.

3 kommentarer

  1. Om det inte är för sent så tar gärna Beatrice en grillad eller två.

Kommentarer är stängda.