Bonus för flitigt deltagande på u-serien

Likt som förra året så kommer Ok Löftans orienteringssektion bjuda på en tröja för de ungdomar som har deltagit i fler än 3 deltävlingar i ungdomsserien. Det är precis en likadan som förra året dvs en marinblå huvtröja med granen tryck fram på bröstet och OK LÖFTAN tryck på ryggen. Man kan bara få denna tröja en gång så ni som fick förra året får inte i år. Ni som missar i år har chansen nästa år.

Tröja går även i år att köpa. Den kostar 250 kr för barnstorlekar och 300 för vuxenstorlekar. Tröjan finns i Barn hood – 90/100 – 110/120 – 130/140 – 150/160 och Vuxen hood – XS-3XL

Bild på Hood tröjor

Om jag summerat rätt så är det dessa som får i år.

Walter Hällås
Cornelia Hällås
Ztella Ardfors
Zmilla Ardfors
Edward Arnell
Elisa Lindberg
Ralf Gustavsson
Almer Hanning
Stina Andersson
Majken Rosenqvist

Jag vill att ni mailar storlek till mig snarast så vi får iväg beställningen  [email protected]. Beställningen skickar jag 15/9.

Om jag nu skulle har missat någon så skicka ett mail till mig så vi får rätta till missen