Jesper fyra på USM

Jesper följde upp sin fina sjundeplats från sprinten med en stark fjärde plats på långdistansen på USM i Umeå. Efter tidig start och ledning i mål följde en nervös väntan. Jesper var inte helt nöjd med sitt lopp i den mycket kluriga Västerbottensterrängen, men loppet räckte trots det till slut till en fjärde plats, ca 2 minuter från medalj och knappa fyra minuter från guldet.  (gammal bild)

Även Axel och Adrian var med och sprang. Axel hade det tufft med orienteringen i den mycket kluriga terrängen, men kämpade ändå på starkt hela vägen. Adrian hade tyvärr en jobbig helg med förkylning och strul med kompassen, men det kommer många nya chanser med fler SM framöver som junior.

Halland fick sen inte riktigt till det som lag i den avslutande stafetten och hamnade på plats 40 till slut.

Vi gratulerar också Halmstads Lovisa Lager som sprang in på en sjätte plats i D16 på långdistansen.

Här kan ni kolla Jespers lopp på livelox