Norra Hallands ungdomsserie

Om några veckor, närmare bestämt den 5/5 så är det dags för första etappen av Norra Hallands ungdomsserie 2018. Hela serien består av 6 etapper, 3 i vår och 3 i höst, där de 4 bästa etappresultaten räknas ihop till en totalpoäng. Dessa tävlingar är till för alla ungdomar upp till 16 år och perfekta när man ska börja springa själv eller vill testa på orienteringstävlingar för första gången.  Det finns givetvis banor som man springer med vuxna (skuggning) men även möjligheten att springa parlöpning med en kompis finns. Det finns även öppna banor för vuxna så ni föräldrar passa på att testa på en egen bana.

Norra Hallands ungdomsserie 2018[8256]

Anmälan till dessa etapper görs i tävlingskalendern Eventor men glöm inte att inkludera närtävlingar för att hitta tävlingarna. Om ni inte har inlogg prata med någon ledare så hjälper vi till med anmälan. Ordinarie anmälan är 6 dagar före tävlingen men det går att efteranmäla sig tom 2 dagar före tävlingen. Inskolningsklass (lättaste banan) och öppna vuxenklasser går att anmäla även på tävlingen.

Den sista etappen avslutas med medaljer till alla vid målgång och det traditionella tårtkalaset. I år är det vi som arrangerar denna.

Hoppas vi blir många som deltar i denna serien i år

/Ungdomsledarna