Nybörjarkursen fulltecknad

Eftersom intresset för nybörjarkursen för ungdomar födda 2008-2011 i år var mycket stort så måste vi tyvärr meddela att nybörjarkursen därmed är fulltecknad. Tidigare medlemmar i klubben och ni som redan är anmälda är givetvis välkomna på torsdag. Nya ungdomar födda 2007 eller tidigare + vuxna som är intresserade är välkomna att höra av sig. Skriv en kommentar nedan så hör någon ledare av sig.

Kölista för nybörjare födda 2008-2011 är upprättad. Skriv en kommentar nedan så lägger vi till er där och hör av oss när plats finns

/Ungdomsledarna

2 kommentarer

    1. Mattias-vilken ålder gäller det? Det är kö för de yngsta 2008-2011. För övriga kan det gå att lösa. Gäller det helt nybörjare eller finns det lite baskunskap. Maila mig på [email protected] så kan jag ge lite mer exakt info.

Kommentarer är stängda.