DM-sprint

Idag genomfördes Dm i sprint och sprintstafett i Ullared. IK Trenne arrangerade detta på en nyritad karta över Ge-Kås camping. Vi var 39 startande från Löftan.
På den individuella tävlingen hade vi 3 ungdomar på pallen idag. I D10 så kom Agnes tre, i D14 kom Ida tvåa och i H14 så kom Albin trea.  Vi fick även en seger i H75 genom Gösta och en andra plats genom Linda C i D35. Vi hade många andra bra prestationer idag bla hade vi 3 tjejer (Ella, Zmilla och Ztella) som startade i tävlingsklass D10 istället för U2. Hoppas att ni tyckte det var kul och att ni vågar fortsätta med detta.

 

I sprintstafetten på eftermiddagen hade vi 9 startande lag. Bäst gick det för propaganda lag 1 (Mats, Henrik och Magnus) som kom på en andra plats. Bäst av tävlingsklasserna blev vårt HD12 lag med Elin och Walter som blev fyra. Vi hade lite otur med felstämpling, missade kontroller och stukade fötter som gjorde att flera av våra lag inte blev godkända men många av våra lag kämpade på bra och tog sig runt och såg till att laget blev godkänt. Bra jobbat alla i värmen.