Klädbeställning – uppdaterad

Nu är det dags för årets beställning av kläder.

Ett förtydligande angående huvtröjan; den finns i två varianter, med kort dragkedja ”Flex SZ” och med lång dragkedja,  ”Flex LZ”. Det är varianten med kort dragkedja som vi har köpt in tidigare, men det är varianten med lång dragkedja som finns med i provkollektionen. Båda går att beställa, men räknas som olika produkter med olika pris. Var noga med att ange i beställningen vilken modell du vill ha, eller om det inte spelar någon roll.

Kläderna som går att beställa är:

  • OL-tröja Extreme
  • Ol-tröja Rapid
  • Överdragsjacka Trainer
  • Överdragsbyxor Trainer
  • Huvtröja Flex LZ
  • Huvtröja Flex SZ

OK Löftan – Priser

Mer information om de olika plaggen finns på Trimtex hemsida

Det kommer att finnas chans att prova kläder på torsdagsträningnarna vid stugan den 23/8, 30/8 samt 6/9. Därefter kommer beställningen att skickas.

Har du några frågor, kontakta Lars Hanning (lars.hanning”snabel-a”icloud.com eller [email protected])

Det går också bra att beställa vår träningströja eller funktionsmössa i Löftandesign. Se länken nedan för information  Samma datum 31/8 gäller även här. OBS. Finns inga provtröjor den här gången för träningströjan. Ni får kolla med Löftingar som redan har en tröja. (Det måste beställas minst 10 mössor och minst 5 tröjor totalt för att SIGN ska leverera till oss)

Sign Traningstroja Mossa OK Loftan

 

/Lars Hanning och Madelene Hansson