Stafett-dm

Löftan tog hem segern i H21 på stafett-dm utanför Falkenberg där tre snabba grabbar ingick i laget. Klubben hade ytterligare 9 lag på startlinjen idag.

I Ungdomsklasserna ställde vi upp med dubbla lag i både HD12 och HD16 stafetten.

Båda lagen kämpade på starkt i HD12 och såg ut att ha roligt och peppade varandra med hejarop. Laget med Walter, Agnes och Elin slutade på en fjärde plats och laget med Hugo, Ella, Cornelia och Alice blev åtta.

Även i HD16 hamnade vi precis utanför pallen när Tobias, Simon, Albin, Oskar och Annie blev fyra medan andra laget med Jakob, Victor, Gustav och Ida kom på en sjätte plats, drygt 6 minuter efter lag 1.

Våra damseniorer sprang bra alla tre, men kunde inte rå på Falkenberg och Halmstad, men tog en fin bronsplats genom Marie, Linda och Alice.

Även gubbarna i H120 blev trea med Joakim, Magnus H och Patrik i laget.

I D120 hade vi tre starka damer som blev sexa när Liselotte, Jeanette P och Jenette B sprang i laget.

Vi hade även två lag till start i propaganda och bäst lyckades Mats, Henrik och Daniel M som blev fyra, men det var en hård kamp mellan lagen och ca 2 minuter efter på en sjätte plats kom laget med Daniel G, Axel och Daniel H.

Slutligen hade vi alltså H21 som gjorde en stark stafett rakt igenom. Adrian var inte riktigt nöjd med sin startsträcka , men växlade trots det som andra lag bara några minuter efter Friskus. ”Senioren” Magnus J tog över på mittensträckan och tog upp Löftan i ledningen och lämnade över till sonen på ankarsträckan. Jesper hade inga problem att hålla ledningen efter ett starkt lopp och det blev seger med ca 10 minuter före Halmstad till slut.

Nya tag på tisdag när det är dags för Varbergsmästerskapen.

/MH