Medel-Dm

Idag genomfördes medel-dm i Tornared utanför Falkenberg. Det var ganska kluriga banor då terrängen var både risig och kuperad. Trots detta så tog vi hem en del Dm-plaketter.
I D10 så blev Agnes 3 bara 23 ynka sekunder från andra platsen och i H14 sprang Tobias snabbt och säkert som vanligt och tog hem guldplaketten. Många fler ungdomar sprang bra. Cornelia blev 4 i D10, Hugo 6:a i H10 och Almer som gjorde sin första tävling i H10 blev 8. I H12 så kämpade Walter på bra och blev 9 men tyvärr så fick Oscar M bryta. I D12 startade idag Elin och Alice B som blev 5 resp 6. Gustav gjorde idag ett riktigt starkt lopp i H14 och sprang in på en 5 plats knappt en minut från andra platsen. I den klassen så blev Simon 6 och Oskar B 10. I D14 sprang Annie in på en 5 plats strax före Ida som kom 6. Jacob M sprang in på en 6 plats i H16. Några extra missar blev det för många idag, främst pga en osäkerhet med riktning och kompasstagning då meridianerna saknades på kartan.

Utanför Dm-klasserna så vann Ella U2, Alva D12k och Edvin H16 k idag. Kanpitcha och Hatsaya tog sig runt inskolningsbanan idag tillsammans med mamma och moster.

I juniorklasserna så blev det också en del plaketter. Adrian vann H18. I den klassen kom Jesper på en 3 plats och Axel på en 5 plats. I D20 så blev Alice 2. I H21 där vi hade 3 deltagare från Löftan tog vi hem hela pallen. Joakim vann dryga minuten för broder Johan och Tobias blev 3. Ja jag vet att han blev 4 i tävlingen men 3 i Dm. Johan fick bära hem alla 3 medaljerna då de andra 2 inte var kvar till prisutdelningen.

På seniorsidan så hade vi också flera pallplatser. På Dm delas det bara ut 1 plakett i dessa klasser. Gösta och Anita vann sina klasser, H75 och D60. I H75 och i H65 kom Roland och Hans på en fin andra plats. Nämnas bör även Carola och Linda blev 3 i D70 resp D40.

Nu laddar vi alla för stafettdm i morgon. Samma arena och samma terräng. Bara att kämpa på