u-serien etapp 5

Igår så gick den 5 och näst sista etappen av Norra Hallands ungdomsserie i Fagered utanför Ullared. Kluriga banor i en svårsprungen terräng var det som mötte alla orienterarna. Löftan var som vanligt största klubb och idag var det totalt 40 löftingar varav 29 ungdomar som sprang. Många framskjutna placeringar blev det till klubben och totalt 5 segrar. Jätteroligt att vi har många yngre som vågar sig ut på dessa tävlingarna.

Länk till resultat https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=22065&groupBy=EventClass

Nu är det bara 1 deltävling kvar. Det är totalt 6 deltävlingar i serien där man räknar sina 4 bästa. Det blir spännande den 1/9 då finalen går. Det är vi som arrangerar denna tävling. Då behöver vi hjälp av löftingar på tävlingsdagen. Vi behöver även folk som bakar till tårtkalaset som avslutar denna serien. Med tanke på hur många löftingar vi är så får vi räkna med att tårtor/kakor ska räcka till 50-60 personer och då förstår ni att vi måste hjälpas åt att baka. Säg till någon av oss ungdomsledare om ni kan hjälpa till på tävlingsdagen och/eller baka något till tårtkalaset.

Länk till totalresultat https://eventor.orientering.se/Standings/View/Series/701

Några bilder från upploppet i lördags