Snart dags för 25-manna

Äntligen har Löftan ett lag på startlinjen till 25-manna igen!

Den 6 oktober är det stafett i skogarna vid Hägerstalund strax utanför Stockholm.

Laget består av: Adrian Vartia, Albin Paulsson, Alice Hultin, Anna Fosselius, Björn Johannesson, Daniel Andersson, Filip Hansson, Hugo Corneliusson, Jakob Moberg, Jesper Johansson, Johanna Moberg, Jonas Hultin, Josefin Hanning, Linda Corneliusson, Liselotte Johansson, Magnus Hansson, Magnus Johansson, Marie Arnesson Galler, Oskar Blom, Patrik Corneliusson, Simon Corneliusson, Stefan Ring, Tobias Johansson, Tobias Thorsson och Tomas Axelsson.

Sträckfördelningen meddelar vi senare. Nu gäller det att ni tränar på ordentligt och håller er friska och skadefria. Springer vi 30 minuter snabbare (drygt en minut snabbare per person) jämfört med förra gången så skulle det innebära topp 100, så det får vi sikta på!

Vi kommer att åka gemensam buss till Stockholm, där planen är att åka från Frillesås vid 14.00. Vi återkommer angående upphämtningsplatser.
Vi bor på Scandic hotel i Alvik i 2-4-bäddsrum.

Fredag: Middag på bussresan. Köp egen kvällsmat vid behov.
Lördag: Frukost på hotellet. Lunch på arenan. Gemensam middag på kvällen, pizza eller liknande.
Söndag: Frukost på hotellet. Lunch på arenan innan avfärd. Middag på bussresan.

På söndagen är det en tävling i medeldistans som ni anmäler er själva till via Eventor. När ni anmäler er till den så tänk på att välja tidig start så att vi kommer iväg med bussen i relativt god tid. Ordinarie anmälan till medeldistansen går ut den 30e september.

Många kommer att få springa på den nya bron som ni kan läsa mer om här. http://www.25manna.se/skogsbron-nastan-klar/