Stort Löftandeltagande på påsktävlingarna

106 tävlingsstarter på två dagar har det blivit i vårvärmen från Löftanlöparna när det nästan var hemmaplan med tävlingar i Torpa. Många fina resultat och mängder av DM-medaljer då fredagens tävling även var medel-DM.

Fredagens medel-DM lockade 50 Löftingar och denna dag blev det fyra segrar till klubben genom Jesper i H18, Valter G i U1, Anita i D60 och Walter H i H14 kort. Dessutom blev det DM-guld (bäste Hallänning i tävlingen) till Simon i H14  och Almer i H10. Utöver det hade vi många på medaljplats.

Länk till klubbens resultat

På påskafton var det dags för Långdistans och nu hade våra seniorer vaknat och tagit sig till tävlingen för att preparera sig för Tiomila kommande helg. Hela 8 av 26 löpare i H21 var Löftingar och dessutom många i junior och ungdomsklass och även damlaget var på plats och vässade formen.

Denna dag hade vi tre segrare. Simon i H18, Elin i D12 och Walter i H14 kort.

Några som sprang riktigt bra också för dagen var Isak i H16 som blev stark trea och Oskar i H14 som även han kom på tredje plats. I Seniorkampen visade juniorerna Jesper och Adrian att de är starkast i klubben och får två nyckelsträckor på Tiomila. Gösta var tvåa i H75 och Jakob trea i U2,

Länk till lördagens klubbresultat.

Nu laddar vi för vår egna tävling på måndag då många ungdomar är anmälda.