LEDARE SÖKES

Vi behöver bli fler i vårt härliga ledargäng i OK Löftan för att kunna möta alla unga och vuxna som vill ägna sig åt orientering.

Främst behöver vi ledare till nybörjarkursen nästa år. Du/ni behöver inte ha några större kunskaper i orientering. Kraven vi har är att du/ni gillar att vara i skogen med ett härligt gäng barn och deras föräldrar. Det finns ett färdigt koncept att följa och med det konceptet finns det möjlighet att få stöttning av Linda Corneliusson och Liselotte Johansson.

Vi har också funderingar på att starta en ”Skogsleks”-grupp, som vänder sig till småsyskon eller andra från 4-5 år och upp till de är redo för nybörjarkurs när de är 8 år. I skogsleks-gruppen får man lära sig att röra sig i skogen under lekfulla former. Även här behövs det inte några större orienteringskunskaper som ledare

Vi skulle också behöva ledare till vuxna nybörjare, för det är ju inte bara barn som vill börja. Här krävs det däremot en viss erfarenhet och kunskap i orientering.

Om man skulle vilja förkovra sig och gå ledarkurs så har Svenska orienteringsförbundet väldigt bra och inspirerande ledarkurser att gå som klubben gärna ser att man går, ny som ”gammal” ledare.

Tycker du att detta låter intressant skicka ett mail till [email protected]

Vi ser fram emot att ta emot era anmälningar.

/OL-sektionen