Sprintcup 2019

Det börjar dra ihop sig inför höstens sprintcup och i år blir det tre deltävlingar.  Mer info under läs mer:

Programmet för årets sprintcup är:
Torsdag 3/10 Bua, Magnus & Bengt Hansson
Torsdag 10/10 Åsa, Karl Gustavsson
Torsdag 17/10 Veddige, Lars Hanning

Det bjuds på tre banor, kort, mellan och lång. Valfritt vilken bana man springer, men längsta rekommenderas för alla från DH 14  och upp t.om. H75 och D60. Den kortaste passar bra för nybörjare. Start mellan 18:00 och 18:30.

Tävlingarna går mestadels i bebyggelse, men en del skogskontroller kan förekomma. Anmälan sker via Eventor senast dagen innan kl 19:00. Om du behöver hjälp med din anmälan, kontakta någon av ungdomsledarna. Stämpling kommer att ske med SportIdent.

Sammanlagt resultat för alla 3 tävlingar räknas i respektive klass. Mer information kommer inför varje deltävling. Håll utkik!