Träningsläger Alicante

Här kommer en sammanfattning från dagens möte om träningslägret i Alicante över nyår med länk till anmälan.

Det kommer att bli en kombinerad tävlings- och träningsresa till Guardamar söder om Alicante i år. Det finns 5 stycken tävlingar från den 26:e till den 29:e. Några kommer att åka den 25:e för att kunna vara med på alla tävlingarna. Det går också bra att åka den 26:e eller 27:e om det passar bättre för julfirande eller annat. Vi återkommer med info så fort flygtiderna släpps i slutet på februari och så kan vi boka biljetterna i mars. (Är man tveksam nu går det bra att boka ända in i december under förutsättning att det finns flygbiljetter kvar. Boende löser sig alltid på något sätt)

Huvudalternativet för hemresa är den 2/1, men även här går det bra med egna lösningar både om man behöver åka hem tidigare eller vill stanna lägre tid. Vi kommer att boka hyrbilar som hämtas ut på flygplatsen. Eftersom en del ungdomar kommer att åka utan föräldrar är det bra om vi kan hjälpas åt att lösa så att alla får plats i någon bil. Man behöver vara minst 21 år för att få hyra bil. Det är lågsäsong där nere så det är ganska lugnt i trafiken.

Vi diskuterade olika boendeförslag. Tyvärr verkar det som att just stugorna på campingen är uppbokade på nyårsafton så för att inte behöva byta boende var huvudförslaget att boka på lägenhetshotell. Det finns olika att välja på, men detta är huvudalternativet. Edit: Nu när vi undersökt vidare tror vi att det beror på att det inte går att söka för 2021. Det billigaste alternativet är troligen att välja stugor på någon av campingarna ändå.

http://apartamentos-europa-house-sun-beach.guardamar-del-segura.hotels-costa-blanca.com/en/?from=2020-12-25&to=2021-01-01&adults=4&children=0&_1579439803621#rooms

Någon dag kommer vi troligen åka upp i bergen 1.5-2 h bort och springa 2-3 pass på kartor som är helt annorlunda mot hemma. Vi sätter upp en grupp som tillsammans gör en träningsplanering för veckan och så hänger man med på de träningar och tävlingar som passar var och en.

Gör en intresseanmälan på länken nedan. Anmälan är inte bindande utan var och en gör sen sin flygbeställning och bokar boende senare. Vi återkommer när det är dags för det. OBS, anmäl er senast 2 februari.

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/11579?fbclid=IwAR22gkXlyAcq6QBjEhkBZxdXGiBZhKdXNYgP4n7d0jYEKiE31OPouGq33Wk

Via denna pdf hittar ni info om dagens genomgång med troliga kostnader och där finns även lite kartlänkar att studera.