Tält- & vimpelansvarig

Varje vecka utses vimpel och tältansvarig till helgens tävling/tävlingar. Ta som vana att hålla utkik på FB och hemsidan.
Att vara ansvarig för vimpel och tält innebär att man hämtar sakerna hos Johanssons på Frillesåsvägen 254. Grejerna kommer att ligga i deras carport. Man tar med sig det till tilldelad tävling/tävlingar och sätter upp på väl vald plats. Efter tävlingen tar man ner sakerna och kör det till Johanssons. Blir tältet blött så är det bra om man på något sätt ser till att det torkar. Självklart hjälps vi alla åt att sätta upp och ta ner vimpel och tält på tävlingsplatsen. Viktigt att man kör tillbaka med grejerna så de finns på plats till nästa värd. Om man av någon anledning inte har möjlighet att vara ansvarig får man ta kontakt med någon annan i klubben som ansvarar för att vimpel och tält kommer ut till tävlingen/tävlingarna.

Familjen Mats Andersson är ansvarig för tält/vimpel nu till helgen (laxträffen).