Röjning och rivning i stugan

Vi behöver hjälp med att röja och riva i stugan. När vi är färdiga med med detta kan snickarna komma och börja ordentligt. 

Nu är det inplanerat följande tillfällen. Onsdag den 19/5, Måndag den 24/5, Onsdag den 2/6 alla klockan 18:00. Skriv i kommentaren om ni kan hjälpa till. Om dessa tillfällen inte passar, skriv en kommentar, vi kan lösa andra tillfällen också. Vi kommer att behöva hjälp med att köra skräp till återvinningen, etc.  

11 kommentarer

 1. 24/5 kan jag hjälpa till. Behöver jag ta med något verktyg/utrustning?

 2. Eftersom man inte skall vara för många på kvällarna, kan jag röja på dagtid.
  Hans.A

 3. Hej,

  Ursäkta sent inkommet svar. Jag kan komma ikväll 19/5 i alla fall. Tar med släp och lite rivningsverktyg. Vad jag kunde se via min frus Facebook var det inte så många anmälda totalt idag så det är väl bra med tanke på Corona. Återkommer om senare tillfällen.

 4. Jag kan vara med den 24/5 men kan stå över om det blir många ändå. /Mats

 5. Hej,

  Kan komma 24/5 med släp. Vänligen meddela någon som har koll på hur många vi blir totalt om det är för många.

  MVH
  Markus

  1. Hej Markus!
   Har räknat på hur många vi blir i morgon.
   Så du behöver inte komma.
   Kan du 2/6 så är det bra.
   /Magnus

Kommentarer är stängda.