Andra DM-helgen

Denna helg inleddes med DM-natt i skogarna runt gården Ön strax utanför halmstad. Fyra tappra löftanlöpare kom till start. Placeringsmässigt gick det bra för alla men utan den där riktiga fullträffen för någon.

I D14 tog Agnes Paulsson en fin bronsplats. I D40 tog Patrik Corneliusson en andraplats tätt följd av Stefan Ring. I H45 gick Magnus Hansson in på en fjärdeplats bara minuten från silvret.

På söndagen var det dags för DM-lång och OK Löftan fick 4 nya distriktsmästare genom Valter Gustavsson i H10, Jakob Moberg i H18, Axel Eriksson i H20, Stefan Ring i H40. Stort grattis!

Strax bakom dessa distriktsmästare hittar vi fina silverplatser för Lukas Moberg i H10, Alva Karlsson i D10, Hugo Corneliusson i H14, Oskar Blom i H16 samt Tobias Johansson i H21. På bronsplats kom Edith Fjärding i D10, Karolin Graffner i D12, Isak Bengtsson i H18, Patrik Corneliusson i H40, Magnus Johansson i H50, Carola Andersson i D75 och Gösta Lindqvist i H75.

Utöver dessa fina prestationer så var det många som var med i motionsklasser och sprang riktigt bra.