Utbildningar

Anmälan till utbildningarna går ut i början på denna veckan och för att vi ska kunna beställa böcker till banläggautbildningen behöver ni anmäla er senast imorgon. För att vi ska kunna driva klubben behövs det att fler kan hjälpa till med våra tävlingar och har kompetensen för detta. Efter det att man ha gått en utblidning kommer man tillsammans med mentorer få vara med och hjälpa till. Då det var många år sen dessa utbildningar kunde genomföras har vi som klubb ett stort behov av att få fler personer som har gått dessa utbildningar. Klubben står för kostnaden för kurserna.

Vi har inom klubben en önskan om att alla ungdomar över 15 anmäler sig till Banläggningsutbildningen. Med denna kurs blir man en bättre orienterare och man kan om man vill hjälpa till att lägga banor till träningar etc. Klubben kommer att samordna inköp av banläggarboken.
För att anmäla er använd länken nedan.
https://www.svenskorientering.se/Distrikt/hallandsorienteringsforbund/forbundet/Utbildning/Kursinbjudningar/