DM-sprint och DM-sprintstafett 22/5

Söndagen den 22/5 så är det dags för årets första DM-tävlingar, DM-sprint och DM-sprintstafett. I år går dessa i Kungsbacka. Dagen är upplagd så att på förmiddagen så går den individuella tävlingen och på eftermiddagen så går stafetten. Båda dessa tävlingar har klasser/banor som alla kan springa. Hallands orienteringsförbund har också en tävling som kallas DM-lyftet där den klubb som efter alla årets DM-tävlingar procentuellt ökar sitt tävlingsdeltagande mest vinner en summa pengar till sin ungdomsverksamhet. Därav hoppas vi på många startande nästa helg och resterande DM-tävlingar under året.

Anmälningstiden går ut på söndag till båda tävlingarna men för att vi ska kunna fixa stafettlagen så har vi i klubben sista anmälningsdag för stafettdeltagande i morgon. Till den individuella tävlingen anmäler ni er själva på eventor Eventor – Tävlingsinformation: DM, sprint, Halland (orientering.se). För anmälan till sprintstafetten använder ni denna anmälningslänk Eventor – Aktivitet: Sprint-dm Stafett. (orientering.se). Tävlingsinfon om sprintstafetten hittar ni här Eventor – Tävlingsinformation: DM, sprintstafett, Halland (orientering.se). Vid frågor kontakta din ungdomsledare eller Jeanette P 070-6372379, jeanette75persson@gmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.