O-ringen 2023

Som ni kanske minns så la vi ut en intresseanmälan till O-ringen 2023 som vi tyvärr fick backa på då O-ringen Åre meddelade att de inte kommer göra några klubbokningar. Nu är det så att Skistar ändå erbjudit klubbokningar så jag och Mats gjorde en intresseanmälan för Ok Löftan. Vi fick idag meddelande att vi fått den uppfylld dvs 60 platser i Björnen fördelade på 11 stugor, allt från 3 bädds- till 8 bäddsstugor. Vi förstår att det är många som redan bokat stugor men vill ändå undersöka hur många vi är som fortfarande behöver boende till Åre. Kostnaden är lite preliminär då det helt beror på om vi fyller stugorna eller inte. Som priset ligger nu så är det 2 403 SEK / vuxen (18-64år), 2 103 SEK / ungdom (7-17år) /senior (65+), 1 108 SEK / barn (3-6 år) i egen bädd men kan komma att justeras lite. Vi behöver ha in anmälan senast måndag kväll 2/1. Anmälan via Eventor – Aktivitet: Boende O-ringen Åre 2023 (orientering.se) alt mail till [email protected]
Ditt paket innehåller följande
Boende i Björnen 22-30/7 2023
Slutstäd av lägenheterna
Lift & trailpass, 4 av 8 valfria dagar under vistelsen