Skinkcupen och invigning av klubbstugan

På lördag 10/12 gäller det. Äntligen är det dags för officiell invigning av vår nyrenoverade klubbstuga Lillesjöstugan, alla är välkomna. Vi har också vår tävling Skinkcupen då. För att alla som vill komma ska få plats tänker vi att de som inte ska springa Skinkcupen, kommer kl 10:30 och fikar, pratar och tittar på klubbstugan.

Klockan 11:30 drar sedan Skinkcupen igång och de som är med och tävlar fikar efteråt. För er som inte har varit med tidigare är Skinkcupen en tävling vid stugan där vi har klurat till kartan lite extra. Efter tävlingen brukar vi samlas fika äta macka och ha lotterier. Där sker även utlottningen av julskinkan bland de som har tävlat. Brukar vara en trevlig avslutning inför jul.
Anmälning till Skinkcupen görs som vanligt på Eventor. https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16949

Vi är tacksamma om ni som vill komma och fika och inte har tillgång till Eventor så anmäler ni er genom att skicka ett mail till [email protected] så vet vi lite hur mycket kaffe som ska sättas på.

Hoppas vi ses