Tävling 2/4

Nästa söndag så arrangerar If Rigor rigorträffen vid Älvsåkerskolan i Anneberg. Denna tävling är en deltävling i Hallands ungdomscup. Det finns även en annan cup i cupen och det är den prestigefyllda klubbkampen där klubbarna får poäng för alla ungdomsstarter som görs. Denna tävling har friskus tagit hem i några år. Kan vi möta upp dem i denna kamp – jo det kan vi men då måste vi ju har ungdomsstarter, både klass och öppna banor räknas. Nu när tävlingen är nära så önskar vi ledare att alla tränade ungdomar tar sig till Älvsåker på söndag. Har ni några frågor så kontakta era ledare. Ordinarie anmälan går ut ikväll men det går också att efteranmäla sig tom torsdag och sista hand direktanmälan till öppna banor på tävlingsdagen. Hjälp klubben att försöka vinna klubbkampen 2023!

Flagg och tältansvarig är familjen Moberg.