Vårtävling i snö

Idag var drygt 20 löftingar i Fotskäl och sprang Ok Rävens vårtävling ”rävdagen”. Alla inkl funktionärerna överraskades av snön som började falla på morgonen. Stora snöflingor var det som föll och marken färgades vit.

Under dessa förhållanden med snö och uppsprungna, geggiga stigar och marker så anser jag att alla som startade idag gjorde en prestation. Var nog inte helt givet för alla att tävlingsstart var målet för dagen när ögonen öppnades i morse och snön började falla.
När det gäller placeringar så hade vi flera pallplatser. I D12 så sprang Edith bra. Ledde efter flera kontroller tills det kom en stor bom på kontroll 8 men slutade ändå på en bra andra plats. I D14 så gjorde Karolin ett bra lopp och slutade på en tredje plats. Ella Andersson sprang in på tredjeplats i D16 – ett jämt och stabilt lopp. På herrsidan så sprang Tobias in på en andra plats i H20 och Jesper på en tredje plats i H21. Gösta gjorde ett bra lopp i H80 och kom på tredje plats.