Träningar våren 2023

Nu går vi mot ljusare tider! I och med omställningen till sommartid får vi en hel timmes extra dagsljus på kvällarna, och därmed kan vi dra igång vårens träningar nästa vecka.

tisdagar är det precis som tidigare orienteringsträning tillsammans med Rigor och Fjärås. Start vanligtvis mellan kl. 18 och 19. Träningen sker på olika kartor och med olika fokus varje vecka. Information om träningen kommer på hemsidan och man anmäler sig senast måndag kväll (Här är nästa veckas träning). Att springa olika typer av banor på olika kartor är den bästa teknikträningen!

torsdagar ha vi träning vid stugan kl. 18, hela klubben tillsammans. Det blir olika typer av enklare teknikträning med fokus på fart och gemenskap. För att hålla nere kostnaden för karttryck inför vi i år anmälan även till torsdagarna. Anmäl er senast onsdag kväll (eller redan nu!). Om man glömmer att anmäla sig så har vi alltid några extrakartor, så det brukar ändå lösa sig. Efter träningen är det dusch, tekniksnack och fika i stugan. Nytt för i år är också att klubben bjuder på fika, så hoppas fler tar chansen att stanna kvar och njuter av gemenskapen!

Vi ses!