Information – O-Ringen 2005

Information om O-Ringen 2005 Småland finns nu på hemsidan. Följ O-Ringen direkt på
Camping Som tidigare meddelats campar vi på Område A. Våra platser har nummerna 2769-2779. På denna karta kan du se hur platserna ligger. Platserna ligger i den övre högra hörnet. (Mycket längre bort från C-orten kan man inte komma i år.) Karta över hela C-orten finner du här. Tävlingsinformation Under denna länk finner du det mesta som rör själva tävlandet. Starlistor Klubbstartlista finner du här. Klasstartlistor finner du här. Banlängder och avstånd till start finns på denna lista. Samlingsplats på TC. Som vanligt kommer vi att ha vår samlingsplats på TC på den sidan av upploppet där ungdomsklasserna går i mål. I år heter ungdomarnas målfålla ”Skogsäventyret”. Om du kommer gående från baksidan av målet skall du välja den högra sidan av målfållorna och gå ner mot slutet av upploppet. Där skall du kunna se vårt standar. Det kan hända att vi blir tvungna att sätta oss på ”fel” sida av upploppet någon dag beroende på hur TC ser ut. Ytterligare information finnder du på O-ringens hemsida.

Av: Stefan Månsson