Hallands 3-dagars 2005

När Hallands 3-dagars avgjordes i helgen lyckades flera av våra ungdomar bra. Även några av de äldre gjorde bra resultat.
I D14 tog Elin totalsegern efter en stabil helg som efter en seger på fredagens kortdistans, en tredje plats på lördagens klassiska och en fjärde plats på söndagens jaktstart lede till en seger med 1.19 före tvåan Frida Gustavsson, Jönköpings OK. Linda kom efter bra lopp lördag och söndag på tionde plats. I D16 blev Helena total fyra efter en seger på fredagens kortdistans och två femte platser lördag och söndag. Även Maria lyckades bra i D16 och blev sjua efter att ha varit trea, sjua och tolva. I H14 blev Tomas total tia och Fabian blev sjutionde. Fabian sprang antagligen till sig en plats till GM. I D21M blev Liselott total trea efter en femte plats, en sjunde plats och en andra plats. I D45 blev Elisabet total trea efter en 19:de plats på fredagen och två tredje platser lördag och söndag. För övriga resultat se Halmstads OK´s hemsida.

Av: Stefan Månsson